fbpx

Verdere informatie tbv uw offerteaanvraag. Niet verplicht, wel handig voor onze adviseurs om u beter van dienst te kunnen zijn.

Bedankt

voor uw offerteaanvraag

Wij hebben uw aanvraag in behandeling en melden ons per email of telefonisch bij u en zullen dan een passende offerte voor u opstellen.

 • Nu

  Uw aanvraag

  Wij nemen uw aanvraag in behandeling en melden ons binnen uiterlijk 3 werkdagen per email of telefonisch bij u om verdere details te bespreken en om eventuele vragen te beantwoorden.

 • Binnen 2 weken

  U ontvangt de uitgebreide offerte

  U ontvangt van ons een uitgebreide offerte met tekeningen, opbrengstberekeningen en een scherp voorstel welke bij uw dak en energiebehoeften van nu en de toekomst past.

 • Wanneer het u uitkomt

  Montage en installatie

  Wij overleggen met u wanneer wij uw zonnepanelen kunnen komen installeren. Op de dag van installatie zullen onze gecertificeerde monteurs uw zonnepanelen veilig en vakkundig plaatsen en aansluiten in uw groepenkast.
  Een installatie is meestal binnen 1 dag afgerond.

 • Na oplevering

  Betaling achteraf

  Wij vragen geen aanbetaling vooraf! Na oplevering en als alles naar wens is kunt u betalen per overschrijving of iDeal.

 • De komende 25 jaar

  Genieten van uw rendement

  Na uw installatie kunt u minimaal 25 jaar lang genieten van uw zelfopgewekte stroom en het daarbij behorende (financiële) rendement. En mocht er in de toekomst onverhoopt iets stuk gaan dan kunt u ons altijd bellen voor service. Wij staan 100% achter onze installaties!