fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.5
10

Goed advies en nette montage

Van de verschillende opgevraagde offertes sprong dit bedrijf er ver bovenuit. Met het juiste advies zijn de panelen netjes geplaatst.
- Burdaard
9

transparant en duidelijk

het hele proces van aanvraag van offerte naar plaatsing van de panelen hebben wij goed ervaren. Het is makkelijk om te communiceren en contact te krijgen, vragen worden snel en eerlijk beantwoord. wij zijn zeer tevreden!
- Beerta
10

Supertevreden

N.a.v. positieve ervaring van collega en na het zien van de reviews, contact gezocht met ChargeUp en geen seconde spijt van gehad. Fijn overleg en uitleg van alles, praktisch meedenken en top afgestemd met GrunnDak. Ik wilde nl. ook graag een groen dak, groen dak en zonnepanelen samen in iets meer dan een halve dag gefixed. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag, BTW terug vragen en melden bij energieleverancier. Hartelijk dank voor alles. Denk je na over zonnepanelen? Dan kan ik je absoluut aanraden om contact te zoeken met ChargeUp
- Groningen
9

Goeie communicatie en man van zijn woord

Uitstekend
- Augustinusga
9

Prettig contact en professionele uitvoering

ChargeUp BV heeft bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Hier zijn we zeer tevreden over. Alles werkt naar behoren. Over de plaatsing van de omvormer hebben we even overleg over gehad (over waar deze het best kon komen), maar hier zijn we het ook goed eens over geworden.
- Leeuwarden
10

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen , perfect.

U kunt zonder aarzeling met dit bedrijf in zee gaan. Prima prijs en prima afgeleverd werk.
- Woldendorp
10

goed goedkoop en snel

goed goedkoop en snel
- wierum
10

prima bedrijf

goede service.
- Boornbergum
10

zeer goed.

Zeer vriendelijk en voorzichtig.
- munnekezijl
10

Van offerte tot en met installatie TOP

De offerte was helder (en we kregen hem ook per post toegestuurd), prima prijs-kwaliteit. Hierdoor en door de vele positieve reacties van klanten was de keuze voor ChargeUp makkelijk gemaakt. Op de dag van de installatie verliep alles prima. Ook een extra stopcontact in de meterkast werd nog snel even geïnstalleerd. De 3 mannen werkten netjes, snel en waren goed op elkaar ingespeeld. Goede uitleg over de installatie, hulp met het aanmelden bij energieleveren.nl. Zeer vriendelijke mensen, ook tussendoor prima communicatie en snel reactie per e-mail. We kunnen ChargeUp zeker aanbevelen.
- Winsum
80 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10