fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.5
10

Geweldige goede service

Vooraf ruim voldoende informatie ontvangen. Levering en plaatsing vakkundig gedaanste 2 vriendelijke mannen. Ook de controle achteraf verdient een pluim. Kortom, geen op of aanmerkingen.
- Leeuwarden
10

Super goed bedrijf

Zeer nette afwerking en top service wat heel belangrijk is .
- Dokkum
10

Goede service

We werden snel geholpen. Goed advies
- Dokkum
10

Vanaf het eerste contact een goed gevoel

Voor alleen mooie verkooppraatjes moet je hier niet zijn. Men weet wat mogelijk is en doen wat er afgesproken is. Zoeken naar oplossingen en werken netjes. Geen spijt dat we voor dit bedrijf hebben gekozen, echt een aanrader!
- Zuidhorn
10

Positieve ervaring, installateurs kundig en betrokken

Installatie van 20x 400Wp panelen is conform afspraken opgeleverd en werkt naar behoren. Wat positief opviel is de betrokkenheid van de installateurs. Er werd ook veel aandacht besteed aan het esthetisch aspect, de panelen liggen op zicht mooi vlak en parallel aan de daklijn, ondanks dat het schuine dak niet overal vlak was. Ook de elektrische installatie is professioneel uitgevoerd met ook hier de nodige aandacht voor een nette uitvoering.
- Heerenveen
10

Professioneel, deskundig en vriendelijk

Prima. Ervaring.
- Eelderwolde
10

Van offerte tot nazorg in één woord Super!!

Na het aanvragen van de offerte vrij snel gekozen voor ChargeUp, prettige communicatie en snel een antwoord! Na de controle van het dak en het juiste kabel advies, kregen we een mail wanneer de installatie kon plaatsvinden. Meerdere data mogelijkheden, altijd prettig wanneer de zonnepanelen op een een B&B worden gemonteerd. Op de afgesproken datum was men keurig op tijd aanwezig, aan het eind van de dag lagen de 23 panelen op zijn plek en was alles geïnstalleerd. Toen de app na een paar dagen niet werkte werd het meteen opgelost. In één woord super!! Als ik weer zonnepanelen zou kopen zou ik weer kiezen voor ChargeUp BV.
- Roderwolde
10

nette oplevering

Onze ervaring met ChargeUp zijn alleen maar positief, nette oplevering en alle afspraken goed nagekomen, helemaal top en goed personeel.
- Rinsumageast
8

Houden zich aan de afspraken!

Prima, niets op aan te merken.
- Garsthuizen
10

Goede communicatie!

Wij hebben bij een paar bedrijven offertes opgevraagd voor het plaatsen van PV panelen op onze schuur. Charge up stuurde binnen een paar dagen een duidelijke offerte met veel extra informatie, die we ook per post ontvingen. We hebben nog een aantal keer vragen gesteld, waar steeds binnen een dag een helder antwoord op kwam. Nadat we akkoord waren met de offerte kwam ėėn van de mensen langs om de situatie te bekijken en alles nog eens door te spreken. De afspraak om de panelen te plaatsen kon uiteindelijk nog naar voren verplaatst worden. Inmiddels liggen de panelen er netjes op en functioneert de app en is de BTW teruggaaf opgestart. Alles bij elkaar een goede ervaring, met vriendelijke mensen.
- Assen
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10