fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.5
10

Uitstekende service en kwaliteit

Zeer vriendelijk en kwalitatief hoogstaande service.
- Leeuwarden
10

Prima service, goed contact en goed bereikbaar

Ik heb het contact met Charge Up BV als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar, duidelijke uitleg en offerte. Snelle en persoonlijke service. Na het plaatsen van de zonnepanelen werd ik gebeld of ik tevreden was over de plaatsing. Dat vond ik heel netjes. Doordat Charge Up een relatief klein bedrijf is, is het contact persoonlijk. Heb het bedrijf aangeraden bij verschillende mensen.
- Groningen
9

Meer dan tevreden

Prima service, aardige monteurs vriendelijk en beleefd. Laten alles super netjes achter. Heel tevreden
- OOSTERWOLDE
8

Ik ben heel tevreden over de communicatie en plaatsing van de panelen

De communicatie rondom de plaatsing vond ik heel fijn, het was heel duidelijk. Ook na het plaatsen kreeg je aanvullende mail met de stappen die je nog moest uitvoeren. Het was ook fijn dat er op de dag van de plaatsing nog een aansluitend telefoontje kwam, met de vraag of we tevreden waren over de plaatsing van de panelen.
- Nij-Beets
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden
- Appelscha
10

Prima alles vlgs afspraak

Overleg over wanneer ze kwamen de zonnepanelen plaatsen was erg fijn, ook toen ze op dak lagen en een belletje over hoe het gegaan is. En de mails over waar we ons moeten aanmelden was duidelijk. En de app is goed.
- Dronrijp
10

Goed advies, keurige offerte, super opgeleverd.

Vanaf het eerste contact zeer vlot een offerte en uiteindelijke installatiedatum ook volgens afspraak. Ons systeem binnen een halve dag keurig opgeleverd. Aanrader.
- Peize
9

Prima, net bedrijf

Goede voorbereiding, komt kijken (schouw) komt op tijd volgens afspraak. Werknemers spraken elkaar aan als iets anders moest. Prima. 1 minpunt. Er was 1 klem zoek van oude panelen. Deze zou nabezorgt worden, dit is niet gebeurd.
- Drachten
10

Correct, accuraat, betrouwbaar en zorgvuldig

De aanvraag en legplannen waren inzichtelijk en begrijpbaar als je je verdiept in de materie. De werkmannen die kwamen leggen waren beleefd, netjes en overlegden keurig de werkplannen voor die dag. Rommel werd weer keurig opgeruimd en meegenomen.
- Leeuwarden
10

Zeer tevreden

Snel en vriendelijk in de reacties en afspraken. Netjes geplaatst. Ik ben erg tevreden.
- Leeuwarden
250 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10