fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.6
10

Met een griffel

Vanaf eerste moment goed gevoel,fijne en snelle communicatie,offerte ook per post was verrassend,maar erg prettig.Heb verschillende keren om offerte gevraagd en werd telkens netjes en snel op gereageerd.Uiteindelijk wilden we persé een bepaalde merk zp en omvormer,ook daar werd niet moeilijk overgedaan,uiteraard wel een installatie die ook kon.Eigenlijk alles eerst via de mail en per telefoon,na acceptatie kwam Jan voor de schouw,voelde meteen dat ik de juiste beslissing had gemaakt,kreeg meteen daarna de datum opties en afspraak was gemaakt.8 Sep. kwamen ze om 8 uur,fijne no nonsens mannen,harde werkers,netjes en alleen even pauze voor een bakkie en later een broodje,om half 3 was alles klaar,gekoppeld,uitleg en al. BTW teruggave ook al zelfde dag aangevraagd,dus wordt ook voor je geregeld.O,ja en de prijs was ook prima,ben heel erg tevreden en kan Jan,Berend en Jouke met een gerust hart van harte aanbevelen Mannen,dank jullie wel,top gedaan
- Bad Nieuweschans
10

Top service

Snel, goed en duidelijke afspraken
- Groningen
10

Goed bedrijf wat verwachtingen waar maakt.

Heb offerte gevraagd voor zonnepanelen op mijn bedrijf. Kreeg uitgebreide offerte met scherpe prijs. Vervolgens is alles volgens afspraak geplaatst. Systeem is keurig afgewerkt.
- Ferwert
10

Snel, betrouwbaar en professioneel

Zeer snelle en professionele dienstverlening (levering en plaatsing)
- Groningen
10

Dik tevreden

Fijne mensen om mee te werken
- Oldehove
10

Top kwaliteit

Meedenkend Top zeer tevreden
- Midlum
10

Duidelijk en professioneel.

Duidelijke offerte, goede afspraken en professionele monteurs kortom een bedrijf om aan te bevelen.
- Bellingwolde
9

Prima geregeld allemaal, goede communicatie

De goede indruk volledig waar gemaakt. Alles correct op tijd en conform afspraak.
- Ter Apel
10

Professioneel en service hoog in het vaandel

Bij de offerte al aan gegeven dat we iets extra wilden laten instaleren en dit was niet meegenomen, wel hersteld door chargeup. Verder was de leveringsdatum belangrijker dan eigen winst. Er was geen juiste omvormer beschikbaar in Nld maar om de leveringsdatum te halen hebben we een zwaardere omvormer gekregen. Dit is service van de eerste plank!!! Qua aanbevelen.... zou niet verder rond kijken maar met hen in zee!!
- Metslawier
10

Uitstekend

Netjes werk. Goed overleg vooraf. Mooi resultaat.
- Annen
114 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10