fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.5
10

Top service snelle levering

Top service en goede snelle service binnen 2 week akkoord en geplaatst en netjes opgeleverd
- Wolvega
8

Onze ervaring was heel goed.

Goeie ervaring met ChargeUp. Snelle en goeie afhandeling overal mee. Goed bereikbaar, goed contact, ook met mannen die ze plaatsen.
- Kollumerzwaag
10

Een bedrijf dat nauwkeurig en snel de klus doet

Ik heb voor de aanschaf van zonnepanelen veel offertes vergeleken. Hoewel ze soms moeilijk te vergelijken waren, komen ze in grote lijnen min of meer op hetzelfde uit. Uiteraard waren er wel prijsverschillen en verschil in advies over bv wel of geen optimizers/micro-omvormers etc. Charge up viel positief op door een zeer overzichtelijke offerte uit te brengen die per post op de deurmat viel en ook scherp geprijsd was. Eerlijk gezegd wel getwijfeld omdat het een relatief jong bedrijf is en bovendien voor ons wat op afstand zit. Toch hebben we voor dit bedrijf gekozen omdat het een goed aan bod had maar vooral ook eerlijk en betrouwbaar overkomt. Het klopte gewoon van offerte tot en met de plaatsing van de panelen. Kortom: een prima bedrijf!!
- Stadskanaal
8

Van begin tot het eind, heel duidelijk en netjes.

We hebben het hele traject met jullie, als heel duidelijk ervaren. In het offerte stadium hele korte lijnen. En na de gunning zijn we constant op de hoogte gehouden van de planning e.d. Ook de montage is gewoon heel netjes gebeurt. Niet alleen de klus op zich, maar ook de manier van werken. Ik kan niet anders zeggen, dan dat we heel tevreden zijn over Chargeup Noord.
- Dokkum
8

vriendelijke mensen en een goede prijs voor jou zonnepanelen

ik ben goed geholpen met een prima geprijsde offerte,werk ingepland en alles netjes en op de afgesproken tijd uitgevoerd.
- Bad-Nieuweschans
10

Nette en snelle installatie

Het was voor mij erg moeilijk om te kiezen met welke installateur in zee te gaan omdat er zoveel aanbieders zijn. Mijn buren hadden via jullie de zonnepanelen besteld en waren erg te spreken. Hierdoor kwamen wij ook bij jullie terecht. Tot nu toe ben ik erg tevreden, alles netjes geïnstalleerd en vriendelijke medewerkers.
- Groningen
10

Uitstekend

Kennis van zaken, meedenken, netjes en ook nog aardige mannen
- Rottum
10

Ze doen wat ze beloven!

Korte lijnen. Snel oplossing zoeken als ze problemen tegenkomen. Aan het eind van de dag een goed werkend systeem. Prijs is prijs, geen verrassingen achteraf. Bijzonder tevreden!
- Harkema
10

Fantastisch

Snelle levering en deskundige plaatsing
- Opende
9

Een bedrijf waar afspraak nog afspraak is!

Het hele plan met mijn wensen met Jan Terpstra doorgesproken, en hierbij goed voorgelicht. Binnen een paar weken is alles zoals afgesproken uitgevoerd, met s 'middags een werkende installatie. Dit bedrijf heeft een prima indruk achter gelaten en is aan te bevelen! Nu de zon nog.
- Tytsjerk
66 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10