fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.5
10

Prima bedrijf!

Zowel zonnepanelen als thuisaccu door dit bedrijf bij mij thuis geinstalleerd. Scherpe offerte. Jan Terpstra communiceert duidelijk. De installatie geschiedt vakkundig en en men komt afspraken stipt na. Jan is telefonisch altijd bereikbaar. Ook na aflevering en betaling! Goede aftersales!
- Drouwen
9

Doen wat ze zeggen

Prima werkende panelen volgens plan. Veilig werken op hoogte goed blijven beoordelen(ijs/sneeuw/wind ; PBM). Aangenaam contact en goede service.
- Eelderwolde
10

Snel en super!

Een geoliede machine die binnenkomt. Het spul hangt zo en is snel aangesloten. Helemaal top!
- Rolde
10

Het is boven verwachting uitgevoerd.

Natuurlijk ben ik leek op dit gebied, maar doordat ze niet door het huis hoefden en de remover in de buitenberging geplaatst kon worden scheelde dat veel tijd en breekwerk. Moet nu afwachten wat het oplevert. Tot nu toe ben ik dik tevreden!!
- Damwâld
10

Top service

Perfecte ervaring met installatie en uitleg wat de mogelijkheden zijn mbt uitbreiden e.d.
- Kollum
10

ChargeUp heeft alle verwachtingen ruim overtroffen!

We hebben ChargeUp uitgenodigd omdat de prijs 40% lager lag dan aanbiedingen van landelijke partijen en omdat het een noordelijk bedrijf is. Vanaf het eerste gesprek waren we enthousiast over hun benadering, professionaliteit en gedrevenheid. Dat is zo gebleven tot de oplevering. Communicatie was persoonlijk, snel en goed en alle afspraken zijn uitstekend nagekomen. We raden ChargeUp dan ook absoluut aan!
- Assen
10

Prima offerte, goed contact over uitvoering, professioneel werk

Op het Bunkermuseum Vlieland 40 panelen geplaatst in de duinen. Prima werk.
- Vlieland
10

alles prima en snel geregeld.

prima service
- Damwâld
8

Goed

Vriendelijk geholpen, vooral in de voorbereidingen traject. Op de installatie dag zelf ook aardige mannen, maar kreeg wel het gevoel dat ze snel naar huis wilden en daardoor de kantjes er wat af liepen.
- Leeuwarden
10

De panelen liggen strak op het dak.

Communicatie is duidelijk ,alles bevestigd per mail. Duidelijk van te voren afspraken gemaakt. Je weet waar je aan toe bent.
- Leeuwarden
494 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10