fbpx

Glas-Glas zonnepanelen?

Glas-Glas zonnepanelen hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele Glas-Folie panelen. Ze gaan langer mee, zijn betrouwbaarder en hebben een mooi design. Ondanks dat Glas-Glas panelen een iets hogere initiële investering vereisen, zijn ze op de lange termijn duurzamer en winstgevender. Voor een hoogwaardige en efficiënte oplossing voor jouw zonne-energiesysteem is het zeker het overwegen waard om te investeren in Glas-Glas zonnepanelen.

Check direct of uw dak geschikt is.
Gratis en vrijblijvend!

Dakcheck
   

Langere levensduur

Betere bescherming tegen vocht, temperatuurverschillen en mechanische belasting, een duurzamere investering op lange termijn.

Verbeterde betrouwbaarheid

Duurzamer, mechanisch stabieler en betere bescherming tegen schade door externe factoren.  Geschikt voor locaties met extreme klimaatomstandigheden.

N-Type TopCon

Hoog vermogen, efficiency en langere levensduur. Zeer lage degradatie van de zonnecellen waardoor garanties tot wel 30 jaar kunnen worden afgegeven.

Esthetisch aantrekkelijk

Een strak en modern uiterlijk in full black uitvoering. Ook in lichtdoorlatende varianten beschikbaar.

Glas-glas zonnepanelen

Wat zijn de voordelen?

Langere levensduur: Glas-Glas zonnepanelen bieden als groot voordeel een significant langere levensduur dan de standaard Glas-Folie panelen. Dit komt omdat ze aan zowel de voor- als achterzijde voorzien zijn van een glazen laag, wat extra bescherming biedt tegen externe factoren zoals vochtigheid, temperatuurschommelingen en fysieke belasting. Dankzij deze dubbele beglazing kunnen de Glas-Glas zonnepanelen tot wel dubbel zo lang meegaan vergeleken met de traditionele varianten, waardoor ze op de lange termijn een meer duurzame keuze zijn.

Hogere opbrengst: De dubbele glaslaag in Glas-Glas zonnepanelen in combinatie met N-Type cellen draagt bij aan een verhoogde energieproductie vanwege hun hoogwaardige opbouw. Deze constructie bevordert de overdracht van licht naar de fotovoltaïsche cellen, wat resulteert in een efficiëntere conversie van zonlicht naar elektriciteit. Eveneens zijn deze cellen binnen Glas-Glas panelen beter bestand tegen slijtage door vocht en andere omgevingsinvloeden, waardoor hun rendement over de gehele levensduur van het paneel behouden blijft. Dit leidt tot een verhoogde energieopwekking en versnelt de periode waarin de investering zichzelf terugbetaalt.

Verbeterde betrouwbaarheid: Door de dubbele glaslaag zijn Glas-Glas panelen aanzienlijk duurzamer en stabieler dan Glas-Folie panelen. Ze bieden een betere bescherming tegen schade door externe factoren, zoals hagel, windvlagen en slijtage door weersomstandigheden. Dit maakt Glas-Glas panelen uitermate geschikt voor gebieden met extreme klimaatomstandigheden of locaties waar de panelen aan mechanische belasting kunnen worden blootgesteld, zoals op daken. De verbeterde betrouwbaarheid van Glas-Glas zonnepanelen zorgt ervoor dat je minder onderhoudskosten hebt en dat je zonne-energiesysteem langer meegaat.

Esthetisch aantrekkelijk: Naast hun technische voordelen, bieden Glas-Glas zonnepanelen ook een esthetisch voordeel. Dankzij de dubbele glaslaag hebben ze een strak en modern uiterlijk, wat ze visueel aantrekkelijk maakt. Als je waarde hecht aan het uiterlijk van je zonne-energiesysteem, kunnen de Glas-Glas panelen een perfecte keuze zijn.

Onze Glas-Glas zonnepanelen

N-Type TopCon, A Merk, 25-30 jaar garantie

URECO

GLORY 425Wp Black Glas-glas

 • Hoog vermogen: 425wp!
 • Full Black zonnepaneel
 • 172x114x30mm
 • 25 Jaar productgarantie
 • 30 jaar opbrengstgarantie
 • Tier 1 Fabrikant, A Merk

AEG

N-Type 455wp Ultra Black Glas-Glas

 • 455wp vermogen!
 • Ultra Black zonnepaneel
 • 172x114x30mm
 • 40 Jaar productgarantie
 • 40 jaar opbrengstgarantie
 • Glas-Glas paneel

Wilt u ook glas-glas zonnepanelen op uw dak?

Kies voor kwaliteit, de langste levensduur en garantie en de hoogste betrouwbaarheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakcheck