fbpx

Overige diensten & services

Storingen

Storingen aan PV Installaties verhelpen.

Omvormer

Oude omvormers vervangen door een nieuw modern exemplaar.

Groepenkast

Oude groepenkasten vervangen of groepen bijplaatsen.

Verwijderen

Zonnepanelen verwijderen en recyclen.

STORINGEN AAN PV INSTALLATIES VINDEN EN VERHELPEN

Storingen aan PV installaties vinden en verhelpen

Hoewel het niet vaak voorkomt kan het gebeuren dat een zonnepaneel defect gaat of beschadigd raakt. Ook kunnen verbindingsstekkers verkeerd zijn aangesloten waardoor op den duur de verbinding tussen de omvormer en uw PV installatie wegvalt en er zelfs gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.
Deze storingen kunnen soms moeilijk te vinden zijn zonder de juiste kennis en apparatuur.

ChargeUp BV kan dit soort storingen aan uw PV Installatie snel en vakkundig verhelpen.

OMVORMER VERVANGEN

Omvormer vervangen

De meeste omvormers gaan 10-12 jaar mee en dienen dan vervangen te worden. Wij kunnen de omvormer(s) van uw bestaande PV Installatie vervangen voor een nieuw en modern exemplaar. Vaak levert dit ook nog eens een hoger rendement op aangezien de moderne omvormers een stuk efficiënter zijn dan de oudere modellen.

GROEPENKAST VERVANGEN OF UITBREIDEN

Groepenkast vervangen of uitbreiden

In principe kunnen op bijna alle groepenkasten zonnepanelen worden aangesloten maar soms is het toch aan te bevelen een nieuwe groepenkast te installeren. Bijvoorbeeld wanneer de oude groepenkast verouderd is, onveilig is naar moderne normen of er een verbouwing aan zit te komen en daarmee ook een toename van het aantal benodigde groepen.

Wij kunnen uw groepenkast tegen een scherpe prijs vervangen voor een nieuw modern exemplaar zodat u weer tientallen jaren vooruit kan. Uiteraard geheel volgens de geldende normen geïnstalleerd.

ZONNEPANELEN VERWIJDEREN OF VERVANGEN

Zonnepanelen verwijderen of vervangen

Uw zonnepanelen hebben het einde van hun levensduur bereikt en brengen daardoor te weinig op. Of u heeft een nieuw huis gekocht met zonnepanelen welke u niet mooi vindt. Wat de reden dan ook mag zijn, wij kunnen uw zonnepanelen veilig en vakkundig verwijderen en uw dak in originele staat terug brengen. Uiteraard worden uw oude panelen gerecycled zoals het hoort.

Wij kunnen dan gelijk nieuwe en moderne zonnepanelen plaatsen tegen een gereduceerd tarief mocht u dat willen. We zijn er immers toch.

Vraag een offerte aan:

Gratis en vrijblijvend