fbpx

Waarom door ons laten installeren?

Vakkundige installatie

Door gecertificeerde monteurs met kennis van zaken.

Ontwerpen op rendement

Ons doel is een hoog rendement voor u als klant, niet per se maximale omzet.

A Merk

Wij werken uitsluitend met topfabrikanten welke aantoonbaar kwaliteit leveren en garanderen.

Scherpe prijs

Bij ons geen grote reclamebudgetten, kantoorpanden en dure managers.

Afspraak is afspraak

Betrouwbare regionale partij uit het noorden. Wij komen onze afspraken na!

Vakkundige en veilige installatie

Door gecertificeerde monteurs met kennis van zaken.

Er is een Europese richtlijn die zegt dat het wenselijk is dat al het installatiewerk aan zonne-energiesystemen wordt uitgevoerd door gecertificeerde installateurs, om zo de kwaliteit te kunnen borgen. Alle onze monteur teams hebben een interne opleiding gevolgd en daarnaast is van elk team minimaal een monteur, maar bij voorkeur alle, in het bezit van de persoonsgebonden certificaten “Bouwkundige montage zonne-energiesystemen” en “Installeren van zonnestroomsystemen”. Onze monteurs zijn opgenomen in het Nationale Kwaliteitsregister QbisNL.nl voor hun betreffende vakdiscipline(‘s). Dit openbare register kan door opdrachtgevers geraadpleegd worden. Daarnaast is het certificaat “Ontwerp zonnestroomsystemen” in ons bedrijf aanwezig en zijn onze monteurs VCA gecertificeerd.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het werken op hoogte en met elektriciteit kan gevaarlijk zijn als er niet wordt opgelet of niet volgens de regels wordt gewerkt. Wij werken daarom altijd volgens de ARBO wetgeving en daarnaast worden onze monteurs regelmatig op cursus gestuurd zodat zij hun kennis op peil houden en ongelukken kunnen worden voorkomen. Ook ons (veiligheids-)materiaal voldoet aan de nieuwste normen en wordt minimaal jaarlijks gekeurd.

ChargeUp BV mag zich dus met trots een vakbekwame gecertificeerde zon-installateur noemen.

Ontwerpen op uw rendement

Ons doel is een hoog rendement voor u als klant, niet per se maximale omzet.

Wij stellen ons als doel voor u als klant het maximale rendement te behalen. Dit doen wij door goed naar uw eigen energieverbruik van nu te kijken maar ook een prognose te maken van hoe het er bijvoorbeeld over 5-10 jaar uit gaat zien. Misschien wilt u wel een elektrische auto of een warmtepomp aanschaffen waardoor uw verbruik in de toekomst hoger kan zijn. Hier houden wij allemaal rekening mee.
Uiteraard is het ook van belang hoeveel ruimte u op uw dak heeft, de oriëntatie en dakhelling en of er obstakels of schaduwvorming op uw dak aanwezig zijn.

Om het ideale systeem voor uw situatie te ontwerpen maken wij gebruik van door de TU delft ontwikkelde software. Daarnaast beschikken wij over het certificaat “Ontwerp zonnestroomsystemen” en ook deze kennis wordt daarin meegenomen.

A merk leveranciers

Wij werken uitsluitend met topfabrikanten welke aantoonbaar kwaliteit leveren en garanderen.

Het ene paneel is het andere niet. Hoewel de verschillen tussen fabrikanten kleiner is dan vroeger werken wij bij voorkeur met fabrikanten en leveranciers die een bewezen track record hebben en welke hun beloofde prestaties ook durven te garanderen. Wij werken daarom onder ander met de merken: Q Cells, URECO, Phono Solar, JA Solar en Longi

Ook voor onze omvormers, laadpalen en accu systemen kiezen wij uitsluitend voor de topmerken. Denk hierbij aan Growatt, en SolarEdge voor de omvormers,  Easee, Heidelberg en Wallbox voor de laadpalen en Growatt, Solaredge en LG voor de energieopslag.

Scherpe prijs door lage overhead

Bij ons geen grote reclamebudgetten, kantoorpanden en dure managers.

Wij zijn nog een relatief kleine installateur en hebben daarom lage kosten. Waar andere grotere partijen grote en dure kantoorpanden, gigantische reclamebudgetten hebben en landelijk opereren pakken wij het iets anders aan en werken uitsluitend in noord-Nederland waardoor wij onze kosten laag kunnen houden en u daarom bijna altijd een lagere prijs voor uw installatie kunnen aanbieden.

U vraagt zich waarschijnlijk af, wat het dan moet gaan kosten? U kunt hier eenvoudig en vooral vrijblijvend een offerte aanvragen:

Afspraak is afspraak

Betrouwbare regionale partij uit het noorden. Wij komen onze afspraken na!

Wij doen wat wij u beloven en wij staan achter onze installaties. Hebben wij met u een afspraak gemaakt dan komen wij deze na en mocht er onverhoopt toch iets tussen komen dan zullen wij u tijdig informeren en samen met u een oplossing zoeken, ook al zou dat moeten betekenen dat wij een keer een avond of een zaterdag bij u aan de slag moeten.

U bent bij ons geen nummer maar een klant die wij bij naam noemen, u heeft bij ons een of twee vaste aanspreekpartners voor uw installatie(s) en de lijnen zijn kort.