fbpx

Geinteresseerd in een thuisbatterij?

Een thuisaccu is nu al essentieel voor iedereen die investeert in zonne-energie of simpelweg toekomstgericht wil besparen op zijn energiekosten. Duur en ingewikkeld? Niet bij ons. Wij bieden de mogelijkheid om een thuisbatterij te installeren voor minder dan 5.000 euro. En het beste is dat onze oplossingen geschikt zijn voor elke situatie, ongeacht het merk en type zonnepanelen of omvormer dat u heeft of gaat laten installeren.

Accucheck
   
Growatt logo

Eigen consumptie

Sla uw overproductie op en verbruik uw eigen zonnestroom. Voorkom onnodige teruglevering.

Hoge netspanning?

Voorkom verlies van rendement door een vol elektriciteitsnet.

Meer zonnepanelen

Op een lagere hoofdzekering of dunne kabel. Gebruik uw accu als buffer.

Handel in stroom

Profiteer van de forse prijsverschillen in uurtarieven bij een dynamisch energiecontract.

Waarom zou ik een thuisaccu overwegen?

Door gebruik te maken van een thuisaccu of energieopslag kunt u uw eigen opgewekte energie optimaal benutten en de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen verminderen. Dit heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor uw eigen financiën en energie-efficiëntie. Thuisaccus en energieopslagsystemen zijn verkrijgbaar in opslagcapaciteit van 5 tot ca 30kwh en voor bedrijven zijn grotere opslagcapaciteiten beschikbaar.

Het voornaamste doel van een thuisaccu is om de overdag door uw zonnepanelen opgewekte energie op te slaan zodat deze ´s avonds en de volgende dag gebruikt kan worden. Ook als er eens een dag tussen zit met slecht weer zou de batterij uw eigen verbruik aan stroom moeten kunnen afdekken. Nu de plannen er liggen voor de afbouw van de salderingsregeling zou het een uitkomst zijn dat u de teruglevering aan het reeds overvolle stroomnet verminderd en de stroom zelf gebruikt. De door u zelf opgewekte stroom behoud dan immers zijn maximale waarde. In de ideale situatie zult u dan geen stroom afnemen en nauwelijks terugleveren.

Een thuisaccu of batterij kan echter veel meer dan het percentage eigen consumptie verhogen. De bekendste en meest waardevolle mogelijkheden van energieopslag in combinatie met zonnepanelen zijn:

 • Verhogen eigen consumptie opgewekte zonnestroom

  Een thuisaccu wordt steeds belangrijker, vooral nu de plannen voor de afbouw van de salderingsregeling er zijn. Het hoofddoel van een thuisaccu is om de overdag opgewekte energie van uw zonnepanelen op te slaan, zodat u deze ’s avonds en de volgende dag kunt gebruiken. Zelfs op dagen met slecht weer kan de batterij uw eigen verbruik dekken. Door minder energie terug te leveren aan het stroomnet, dat nu al overbelast is, en in plaats daarvan uw opgewekte stroom zelf te gebruiken, behoudt de stroom zijn maximale waarde. In een ideale situatie zou u dan bijna geen energie meer van het net afnemen en het meeste zelf gebruiken.

 • Voorkomen van uitval door een hoge netspanning of overbelast stroomnet

  Een van de voordelen van het nemen van een thuisaccu is het vermogen om uitval van de omvormer te voorkomen en ervoor te zorgen dat er geen zonnestroom verloren gaat, zelfs bij fluctuaties in de netspanning. Een typisch probleem dat huiseigenaren kunnen tegenkomen, is wanneer de netspanning stijgt tot meer dan 253V, wat resulteert in een uitschakeling van de omvormer.

  Een thuisaccu kan dit probleem oplossen door de overtollige zonnestroom op te vangen wanneer de netspanning te hoog is. Het systeem leidt de zonnestroom naar de thuisaccu in plaats van naar de omvormer, waardoor de omvormer niet wordt overbelast en uitval wordt voorkomen. Op deze manier wordt de zonnestroom veilig opgeslagen in de thuisaccu totdat de netspanning weer binnen het normale bereik valt.

  Dit mechanisme zorgt ervoor dat er geen kostbare zonnestroom verloren gaat. Zelfs als de omvormer is uitgeschakeld, kan het huishouden nog steeds gebruikmaken van de opgeslagen zonnestroom in de thuisaccu. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie van het energiegebruik, maar zorgt er ook voor dat u optimaal profiteert van uw zelfopgewekte zonne-energie, ongeacht de omstandigheden.

 • Meer panelen op een kleine netaansluiting aansluiten.

  Een thuisaccu kan een slimme oplossing bieden om meer zonnepanelen aan te sluiten op een kleinere netaansluiting. Bij de grotere zonnepaneelinstallaties, is de grootte van uw netaansluiting vaak beperkt en kan ontoereikend zijn om het volledige vermogen van extra panelen te verwerken.

  Hier komt de thuisaccu in beeld. Door het installeren van een accu tussen de zonnepanelen en de netaansluiting, kunt u overtollige zonnestroom opslaan die anders niet teruggeleverd zou zijn aan het elektriciteitsnet. In plaats van deze overcapaciteit verloren te laten gaan, slaat de batterij de energie op zodat deze later kan worden gebruikt wanneer er behoefte aan is.

  Dit betekent dat u meer panelen kunt aansluiten zonder dat dit leidt tot problemen met uw netaansluiting. U kunt de extra energie nu opslaan in de thuisaccu en deze gebruiken op momenten waarop uw energieverbruik hoger is of wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor wordt de maximale energieproductie van uw zonnepanelen veilig en efficiënt benut, zelfs met een kleinere netaansluiting.

 • Peak shaving/shifting

  Een batterij in combinatie met peak shifting is een slimme methode om de pieken in het elektriciteitsverbruik te verminderen en de energiekosten te optimaliseren. Het concept van peak shifting draait om het verschuiven van energieverbruik naar tijden waarop de energietarieven lager zijn, zoals tijdens daluren.

  Met behulp van een batterij kan overtollige elektriciteit die wordt opgewekt tijdens periodes met een laag energieverbruik en hoge opwek worden opgeslagen. Vervolgens kan deze opgeslagen energie tijdens piekuren worden gebruikt, wanneer de energievraag en tarieven hoger zijn. Dit proces van het verplaatsen van energieverbruik van piekuren naar daluren wordt peak shifting of peak shaving genoemd.

  Wanneer de energievraag laag is, bijvoorbeeld ’s nachts of overdag tijdens rustige periodes, zal de batterij worden opgeladen met de overtollige energie die niet direct wordt gebruikt. Dan, wanneer de energievraag toeneemt, kan de opgeslagen energie uit de batterij worden onttrokken en worden gebruikt om aan die vraag te voldoen. Dit vermindert de vraag naar elektriciteit van het elektriciteitsnet tijdens piekuren en resulteert in lagere energiekosten, omdat de tarieven doorgaans hoger zijn tijdens deze periodes.

  Het gebruik van een batterij in combinatie met peak shifting biedt meerdere voordelen. Ten eerste kunnen huiseigenaren en bedrijven kosten besparen door te profiteren van de lagere tarieven tijdens daluren en minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet tijdens piekuren, wanneer de tarieven hoger zijn. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening op de lange termijn.

  Ten tweede draagt het bij aan een vermindering van de belasting op het elektriciteitsnet tijdens piekmomenten, wat helpt om een stabielere energievoorziening te behouden. Het verplaatsen van het energieverbruik naar daluren zorgt voor een betere balans tussen vraag en aanbod, wat gunstig is voor het hele elektriciteitsnetwerk.

 • Het verhogen van het beschikbare vermogen in de meterkast

  Een thuisaccu kan op slimme wijze zorgen voor een verhoogd vermogen in de meterkast zonder dat het nodig is om de hoofdzekering te verzwaren. Deze technologie brengt veel voordelen met zich mee, vooral bij het thuis opladen van een elektrische auto.

  Door het verhogen van het beschikbare vermogen in de meterkast, kunnen huiseigenaren bijvoorbeeld hun elektrische auto’s efficiënter opladen. In plaats van volledig afhankelijk te zijn van het reguliere elektriciteitsnet, kan de thuisaccu energie afgeven aan de auto, waardoor het laadproces sneller en gemakkelijker verloopt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een mogelijke overbelasting van de hoofdzekering.

 • Handelen in stroom bij een dynamisch energiecontract

  Een thuisaccu in combinatie met een dynamisch energiecontract kan op intelligente wijze zelfstandig handelen in stroom en profiteren van goedkope momenten om op te laden. Op momenten dat de elektriciteitsprijs laag is of soms zelfs negatief is, bijvoorbeeld tijdens daluren of overschotten in het netwerk, kan de thuisaccu efficiënt energie opslaan.

  Dankzij het dynamische energiecontract kan de thuisaccu slim handelen door de goedkoop ingekochte stroom op dure momenten weer te verkopen. Op piekmomenten, wanneer de elektriciteitsprijs hoog is, kan de opgeslagen energie in de thuisaccu worden vrijgegeven om aan de elektriciteitsbehoefte van het huishouden te voldoen. Daarnaast kan het overschot aan opgeslagen energie worden verkocht aan het elektriciteitsnet, waardoor de huiseigenaar kan profiteren van de hogere tarieven tijdens piekuren.

  Het slimme handelen van de thuisaccu in combinatie met het dynamische energiecontract biedt verschillende voordelen. Ten eerste kan het huishouden de elektriciteitskosten drastisch verlagen door energie in te kopen tijdens goedkopere momenten en te profiteren van de hogere verkoopprijzen tijdens piekuren. Het creëert een vorm van zelfvoorziening en financiële efficiëntie.

  Bovendien draagt deze technologie bij aan de stabiliteit van het energienetwerk. Door de vraag tijdens piekmomenten te verminderen en de beschikbare energie uit de thuisaccu te benutten, wordt de totale belasting op het netwerk verminderd. Dit bevordert een meer evenwichtige en duurzame energievoorziening voor gebruikers en het elektriciteitsnet in het algemeen.

Een thuisaccu is nu al essentieel voor iedereen die investeert in zonne-energie of simpelweg toekomstgericht wil besparen op zijn energiekosten.

Onze thuisbatterijen en accusystemen:

Voor elke situatie de geschikte batterij

Growatt ARK HV accu

Growatt ARK XH opslagsysteem

5 tot 25khw

Maak kennis met het compacte en modulaire accusysteem van Growatt, ontworpen voor gebruik in combinatie met de XH 1 fase en 3 fase omvormers. Dit systeem biedt flexibiliteit en uitbreidbaarheid, dankzij de modulaire en stapelbare batterijen waarmee je eenvoudig de opslagcapaciteit kunt vergroten.

Voor een naadloze integratie wordt er een extra meter geïnstalleerd in of naast de groepenkast, waarmee bedrade communicatie tussen de omvormer en de batterij mogelijk is. Met meerdere instelbare werkmodi en configuratiemogelijkheden kun je het systeem naar wens afstemmen.

In de standaard werkmodus zal de batterij proberen om je eigen verbruik te optimaliseren door zonne-energie op te vangen en terug te leveren wanneer er vraag naar is in je woning. Daarnaast kan deze thuisaccu ook gebruikt worden voor peak shaving, om piekverbruik te verminderen, en als hulpmiddel om verliezen door hoge netspanning te voorkomen. Bovendien biedt het systeem, indien je een dynamisch energiecontract hebt, de mogelijkheid om in beperkte mate in stroom te handelen.

Met dit krachtige accusysteem van Growatt geniet je van een compacte en flexibele oplossing voor energieopslag. Neem controle over je energieverbruik en maak gebruik van de voordelen van zonne-energie met dit geavanceerde systeem.

Growatt logo
 • 5,12 tot 25,6kwh

  Een Growatt MIN TL-XH omvormer is compatibel met minimaal 2 en maximaal 7 batterijen.  Een Growatt MOD TL3-XH omvormer is compatibel met minimaal 3 en maximaal 10 batterijen.

 • 650 / 260 / 630 mm (B/D/H)

  Compact formaat, modulair en stapelbaar.
  Elke batterij heeft een opslagcapaciteit van 2,56kWh.

 • DC gekoppeld

  Werkt efficiënt, zonder onnodige AC/DC verliezen in combinatie met nieuwe of bestaande zonnepanelen in stringsysteem. Werkt in combinatie met een Growatt MIN XH omvormer (1 fase) of Growatt MOD XH (3 fase)

 • AC gekoppelde oplossing

  Binnenkort ook beschikbaar voor bestaande retrofit systemen waarbij het systeem niet aan zonnepanelen maar direct op de meterkast wordt aangesloten voor optimale flexibiliteit.

 • LiFePO4 Hoog Voltage (LFP)

  LiFePO4 accus zijn een variant van de welbekende Lithium accus en kunnen tot ca 95% ontladen worden. LiFePO4 accus zijn minder gevoelig voor warmte en diepe ontladingen en kennen praktisch geen risico op thermal runaway. De veilige keuze dus!

Growatt APX HV opslagsysteem

5 tot 60khw

Maak kennis met de nieuwste en meest geavanceerde batterijen van Growatt! Het APX-systeem biedt een indrukwekkende energieopslagoplossing die perfect is voor grotere systemen. Het systeem bestaat uit modulaire en stapelbare batterijmodules, waarbij elk module een opslagcapaciteit van 5 kWh heeft. Met de mogelijkheid om maximaal 6 batterijmodules aan te sluiten, kan het APX-systeem een opslagcapaciteit tot wel 60 kWh bereiken.

De batterijen van het APX-systeem zijn speciaal ontworpen om te werken met de Growatt MOD en MID 3-fase hybride omvormers. Dankzij hun modulaire ontwerp kunnen de batterijen gemakkelijk worden uitgebreid, zelfs als de bestaande batterijen al wat ouder zijn. Dit systeem biedt niet alleen flexibiliteit, maar is ook gericht op toekomstige behoeften.

Om de communicatie tussen de omvormer, batterij en het elektrische systeem te faciliteren, wordt een extra meter geïnstalleerd in of naast de groepenkast. Met meerdere instelbare werkmodi en opties voor aanpassing, kun je het systeem aanpassen aan je specifieke vereisten.

In de standaard werkmodus zal de batterij proberen je eigen verbruik te optimaliseren door zonne-energie op te vangen en terug te leveren wanneer er vraag naar is in de woning of bedrijfspand. Daarnaast biedt het systeem extra functionaliteiten, zoals piekafvlakking en het voorkomen van verliezen door hoge netspanning. Als je een dynamisch energiecontract hebt, kun je het systeem zelfs in beperkte mate gebruiken voor stroomhandel.

Met de nieuwste batterijen van Growatt kun je profiteren van een geavanceerde en schaalbare energieopslagoplossing. Neem controle over je energieverbruik en maak gebruik van duurzame energie met dit innovatieve systeem.

Growatt logo
 • 5 tot 60kwh

  Een APX-systeem bevat minimaal 1 en maximaal 6 batterijmodules. Elke module heeft 5 kWh opslag. Er kunnen 2 APX systemen parallel geschakeld worden waardoor een opslagcapaciteit tot wel 60kwh mogelijk is. Ideaal dus voor de grotere systemen!

 • 690 / 185 / 660mm (B/D/H)

  Compact formaat, modulair en stapelbaar.
  Elke batterij heeft een opslagcapaciteit van 5kWh.

 • DC gekoppeld

  Werkt efficiënt, zonder onnodige AC/DC verliezen in combinatie met nieuwe of bestaande zonnepanelen in stringsysteem. Werkt in combinatie met een Growatt MOD/MID XH 3 fase omvormer.

 • AC gekoppelde oplossing

  Binnenkort ook beschikbaar voor bestaande retrofit systemen waarbij het systeem niet aan zonnepanelen maar direct op de meterkast wordt aangesloten voor optimale flexibiliteit.

 • LiFePO4 Hoog Voltage (LFP)

  LiFePO4 accus zijn een variant van de welbekende Lithium accus en kunnen tot ca 95% ontladen worden. LiFePO4 accus zijn minder gevoelig voor warmte en diepe ontladingen en kennen praktisch geen risico op thermal runaway. De veilige keuze dus!

SAJ HS2 All-in-one Batterij

Alles in een, omvormer en accupack
5 tot 25kwh, uitermate geschikt voor Retrofit

De SAJ Electric HS2 All-In-One Solution is een baanbrekende combinatie van een modulaire hybride omvormer en batterij, speciaal ontworpen voor zowel nieuwe als bestaande zonnepaneleninstallaties. Met de HS2 wordt het eenvoudig om je installatie te upgraden en te genieten van de vele voordelen die deze oplossing te bieden heeft.

Met de HS2 All-In-One Solution ben je in staat om met gemak en zonder complexe installatieprocedures je systeem te verbeteren. Dit maakt het zeer geschikt voor retrofit installaties, waarbij al zonnepanelen aanwezig zijn, maar nog geen geschikte omvormer. Daarnaast is het ook een perfecte keuze voor situaties waar geen panelen geïnstalleerd zijn, maar waar je wel gebruik wilt maken van een all-in-one batterijoplossing.

Een van de belangrijkste voordelen van de HS2 All-In-One Solution is dat alle componenten in één unit zijn samengebracht, waardoor er minder bekabeling nodig is. Dit zorgt voor een strak en overzichtelijk systeem. Bovendien heeft de HS2 een IP65 waterdicht ontwerp, waardoor het zelfs buiten kan worden geïnstalleerd zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de invloed van weersomstandigheden.

De HS2 All-In-One Solution is verkrijgbaar in verschillende vermogensbereiken, variërend van 3kW tot 6kW, waardoor je de flexibiliteit hebt om het systeem aan te passen aan je specifieke behoeften en energieverbruik. Daarnaast beschikt de HS2 over een schaalbaar modulair batterijontwerp dat varieert van 5kWh tot 25kWh, waardoor je de capaciteit van de batterij kunt aanpassen aan je energieopslagvereisten.

Om een naadloze communicatie te garanderen tussen de omvormer, batterij en het elektrische systeem, wordt er een extra meter geïnstalleerd in of naast de groepenkast. Hierdoor kun je het systeem eenvoudig beheren en aanpassen aan je specifieke behoeften. Met meerdere instelbare werkmodi en aanpassingsopties kun je het systeem optimaliseren volgens jouw individuele energieverbruiksprofiel.

In de standaard werkmodus zal de batterij van de HS2 All-In-One Solution proberen je eigen verbruik te optimaliseren door zonne-energie op te vangen en deze terug te leveren wanneer er vraag naar is in je woning of bedrijfspand. Dit minimaliseert je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en bespaart op je energiekosten. Daarnaast biedt het systeem extra functionaliteiten, zoals piekafvlakking en het voorkomen van verliezen door hoge netspanning.

Als extra voordeel biedt de HS2 All-In-One Solution zelfs de mogelijkheid om in beperkte mate gebruik te maken van stroomhandel als je een dynamisch energiecontract hebt. Dit betekent dat je het systeem kunt inzetten om te profiteren van gunstige prijsverschillen op de energiemarkt en zo je besparingen verder kunt optimaliseren.

Kortom, de SAJ Electric HS2 All-In-One Solution is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, eenvoudig te installeren en veelzijdige oplossing voor het optimaliseren van je zonnepaneleninstallatie. Met zijn modulaire ontwerp, schaalbare batterijopslag en geavanceerde functies, biedt de HS2 All-In-One Solution alles wat je nodig hebt voor een duurzame en slimme energieoplossing.

 • 5 tot 25kwh

  Een SAJ All-In-One Solution bevat minimaal 1 en maximaal 5 batterijmodules. Elke module heeft 5 kWh opslag.

 • 450x626x365mm (B/D/H)

  Compact formaat, modulair en stapelbaar en alles in een!
  Elke batterij heeft een opslagcapaciteit van 5kWh.

 • All-in-One

  Alle componenten bij elkaar in één unit waardoor minder bekabeling.
  IP65 waterdicht ontwerp, ook voor buitenshuis.

 • Retrofit

  Zeer geschikt als retrofit oplossing voor als het opslagsysteem niet aan de bestaande zonnepaneelinstallatie gekoppeld kan worden of wanneer er geen zonnepanelen aanwezig zijn. Deze oplossing wordt direct op de meterkast aangesloten voor optimale flexibiliteit. Verkrijgbaar in 1 of 3 fase varianten.

 • LiFePO4 Hoog Voltage (LFP)

  LiFePO4 accus zijn een variant van de welbekende Lithium accus en kunnen tot ca 95% ontladen worden. LiFePO4 accus zijn minder gevoelig voor warmte en diepe ontladingen en kennen praktisch geen risico op thermal runaway. De veilige keuze dus!

SolarEdge Energy Bank 10kWh

10 tot 30khw

Met een capaciteit van 10kW levert de SolarEdge Energy Bank voldoende vermogen om te voldoen aan de behoeften van de meeste moderne huishoudens.
Uitgerust met de nieuwste SolarEdge-technologie zorgt de Energy Bank voor maximale efficiëntie en veiligheid. Dankzij het intelligente DC-gekoppelde ontwerp worden energieomzettingsverliezen geminimaliseerd, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van elke opgeslagen watt energie. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en een verminderde ecologische voetafdruk.

Ontworpen met flexibiliteit in gedachten, integreert de SolarEdge Energy Bank naadloos in nieuwe of bestaande zonnepanelensystemen. Het werkt harmonieus samen met SolarEdge-omvormers en biedt intuïtieve monitoring en controle via het SolarEdge-monitoringplatform. Deze gebruiksvriendelijke interface geeft real-time inzicht in energieproductie, energieverbruik en batterijstatus, waardoor u geïnformeerde beslissingen kunt nemen over uw energiegebruik.

Een van de opvallende kenmerken van de SolarEdge Energy Bank 10kW is het geavanceerde veiligheidssysteem. Het systeem bevat meerdere beveiligingslagen om overladen, oververhitting en andere potentiële risico’s te voorkomen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw energieopslagsysteem veilig en betrouwbaar is.

De SolarEdge Energy Bank 10kW brengt innovatie, efficiëntie en duurzaamheid samen om de ultieme oplossing voor energieopslag in residentiële omgevingen te creëren. Deze energy bank of powerwall werkt samen met de SolarEdge HD Wave 1 fase omvormers. Zowel DC als ook AC gekoppeld.

 • 10 tot 30kwh

  Een standaardinstallatie bevat 1 Power Bank. Deze kunnen echter parallel worden geschakeld tot 3 stuks zodat een capaciteit van 30kwh mogelijk is.

 • 790 x 1179 x 250mm (B/D/H) / 121Kg

  Een unit voor vloer of wandmontage.

 • DC gekoppeld

  Werkt efficiënt, zonder onnodige AC/DC verliezen in combinatie met nieuwe of bestaande zonnepanelen met het SolarEdge systeem. Werkt in combinatie met SolarEdge HD Wave omvormers.

 • AC gekoppelde oplossing

  Ook beschikbaar voor bestaande retrofit systemen waarbij het systeem niet aan zonnepanelen maar direct op de meterkast wordt aangesloten voor optimale flexibiliteit.

 • LiFePO4 Hoog Voltage (LFP)

  LiFePO4 accus zijn een variant van de welbekende Lithium accus en kunnen tot ca 95% ontladen worden. LiFePO4 accus zijn minder gevoelig voor warmte en diepe ontladingen en kennen praktisch geen risico op thermal runaway. De veilige keuze dus!

SolarEdge Home batterij 3 fase LV

4,6 tot 23khw, voor 3 fase omvormers

Ontdek de SolarEdge Home LV-batterij, een ideale opslagoplossing voor overtollige zonne-energie. Met de mogelijkheid tot overdimensionering tot wel 200%, biedt deze batterij optimale prestaties. Dankzij de geavanceerde DC-koppelingstechnologie worden overtollige energie direct en zonder omzetverliezen opgeslagen in de batterij.

De SolarEdge Home LV-batterij is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op SolarEdge Home Hub Inverters – 3-Fase, waardoor een complete ‘one-stop-shop’ oplossing wordt geboden. Bovendien is het mogelijk om meerdere batterijmodules per omvormer te stapelen, waardoor de systeemcapaciteit eenvoudig kan worden vergroot voor optimale energieopslag.

Het beheer en onderhoud van de SolarEdge Home LV-batterij is moeiteloos dankzij de gebruiksvriendelijke mySolarEdge-app. Hiermee hebt u real-time toegang tot batterijgegevens en volledig inzicht in de prestaties van de batterij. Bovendien ontvangt u automatische en gedetailleerde waarschuwingen, inclusief aanbevelingen voor probleemoplossing bij elke waarschuwing.

Een bijkomend voordeel is de gratis monitoring gedurende de hele levensduur van uw systeem. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat u altijd op de hoogte bent van de status en het functioneren van de SolarEdge Home LV-batterij.

Kortom, de SolarEdge Home LV-batterij is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het opslaan van overtollige zonne-energie. Met geavanceerde technologie en uitgebreide monitoringmogelijkheden kunt u optimaal profiteren van duurzame energieopslag.

 • 4,6 tot 23kwh

  Stapel tot 5 batterijmodules per omvormer.

 • 540 x 500 x 240 mm

  Compact formaat, modulair en stapelbaar.
  Elke batterij heeft een opslagcapaciteit van 4,6kWh.

 • DC gekoppeld

  Werkt efficiënt, zonder onnodige AC/DC verliezen in combinatie met nieuwe of bestaande zonnepanelen met het SolarEdge systeem. Werkt in combinatie met SolarEdge Home 3 fase omvormers.

 • LiFePO4 Hoog Voltage (LFP)

  LiFePO4 accus zijn een variant van de welbekende Lithium accus en kunnen tot ca 95% ontladen worden. LiFePO4 accus zijn minder gevoelig voor warmte en diepe ontladingen en kennen praktisch geen risico op thermal runaway. De veilige keuze dus!

Geinteresseerd in een thuisbatterij?

Vraag hier vrijblijvend advies en een offerte op maat aan.

Accucheck