fbpx

Zonnepanelen voor op de zaak

Rendement voor het MKB, woningcorporaties, VVE’s en sportclubs.

Hoog rendement

Ook voor de zakelijke gebruiker.

Fiscale voordelen

Meerdere subsidies en aftrekposten beschikbaar.

Deskundig advies

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over uw mogelijkheden.

Vakkundige montage

Door eigen gecertificeerde monteurs.

Wat is het rendement voor panelen op uw pand?

Vul uw gegevens in en kom er achter. Gratis en vrijblijvend.

Dakcheck
   

Een investering die loont.

Ook voor het MKB, groot of klein zijn zonnepanelen direct een winstgevende investering dankzij meerdere fiscale voordelen. Daarnaast bespaart u direct op uw energiekosten en verduurzaamt u uw bedrijf.

Indien u een hoofdaansluiting heeft tot en met 3x80A komt u niet voor een SDE+ subsidie maar wel voor de salderingsregeling in aanmerking. Daarnaast bieden fiscale voordelen als de energie-investeringsaftrek (EIA) en de kleinschaligheidsinvesteringaftrek (KIA) extra financiële voordelen die een investering in zonnepanelen voor uw bedrijf zeer aantrekkelijk kunnen maken. ChargeUp BV is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote PV systemen tot ca 200 panelen per systeem en kan daarom ondernemers en bedrijven in deze doelgroep tot en met 3x80A uitstekend van dienst zijn.

Vanaf 50 panelen zullen de meeste verzekeraars een SCOPE 12 keuring eisen. Deze keuringen zijn erg streng maar niet zonder reden. Wij kunnen installeren volgens deze strenge normen zodat uw PV systeem deze keuring doorstaat en u verzekerd bent van een veilige en kwalitatief hoogstaande installatie.

Rendement

Een zonnepanelensysteem is winstgevend mits goed ontworpen, daarom maken wij gebruik van de nieuwste rekensoftware waarmee wij  u een systeem aan kunnen bieden met een zo hoog mogelijk rendement op uw investering. Natuurlijk houden wij rekening met de ruimte op uw dak, uw wensen, eigen verbruik en natuurlijk uw budget.

Vakkundige installatie

Onze gecertificeerde monteurs plaatsen op een veilige manier onze hoogwaardige zonnepanelen op uw dak en sluiten deze naar uw wens aan op uw groepenkast volgens de NEN 1010 norm. Wij werken uitsluitend met A-merk zonnepaneel en omvormer fabrikanten en kunnen conform SCOPE 12 regels installeren en documenteren.

Monitoring

Nadat uw zonnepanelen op uw dak liggen wilt uw natuurlijk weten wat deze u opleveren. Wij zorgen ervoor dat de prestaties van uw PV systeem inzichtelijk wordt gemaakt in een online omgeving zodat u per jaar, maand, week, dag of zelf per uur inzichtelijk heeft wat uw investering u oplevert.

Hoe werkt het?

Hoe gaan wij te werk?

 • Zonnepanelen

  Aan de hand van uw wensen en behoeften kiezen wij samen met u het type en aantal zonnepanelen die bij u past. Wij werken altijd met A merk zonnepanelen met minimaal 25 jaar opbrengstgarantie.

 • Omvormer

  Een PV systeem is niet compleet zonder de juiste omvormer. Wij werken voor de zakelijke markt met topmerken als Growatt en SolarEdge en kiezen in overleg en aan  de hand van het aantal panelen, de ligging en oriëntatie de juiste omvormer(s) voor uw zonnepanelen.

 • Groepenkastinstallatie

  Uw PV systeem wordt aangesloten in uw groepenkast op een of meerdere vrije groepen. Als die er niet zijn dan plaatsen wij die bij. Samen met u bepalen onze monteurs het kabeltraject vanaf de omvormer naar de groepenkast en werken deze netjes weg.

 • Monitoring

  Uw zonnepanelen worden gekoppeld aan een online monitoringsysteem zodat u altijd inzicht heeft in de huidige en historische prestaties van uw PV systeem en dus ook in uw rendement en besparing.

 • Advies op maat

  Door gebruik te maken van moderne software, 3D data, instralingsdata en schaduwanalyses  kunnen wij u altijd een accurate opbrengst prognose en dus een passend PV systeem bieden. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren.

 • Bouwkundige aspecten

  Een belangrijk punt bij grotere PV installaties is of uw dak het extra gewicht van zonnepanelen wel kan dragen. Met name bij platte daken is het belangrijk dat hier voor plaatsing goed naar gekeken wordt. Wij beoordelen vooraf uitvoerig of uw dak en dakbedekking geschikt is en bij twijfel halen wij er een constructeur bij zodat u zeker weet dat het goed zit. Natuurlijk vergeten wij de berekeningen voor de windbelasting ook niet!

 • Planning

  Onze werkvoorbereiders maken een afspraak met u wanneer wij uw zonnepanelen komen installeren. Afspraak is bij ons afspraak!

 • Installatie

  De installatie van uw PV Systeem wordt uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde en erkende zon-installateurs.
  Na afloop ontvangt u van ons een documentatiemap met alle systeeminformatie. Hiermee kan het systeem verzekerd worden en eventueel Scope 12 gekeurd worden.

 • Service en garantie

  Wij staan voor onze installaties. Wij leveren u alle garantiebewijzen en mocht er eens iets zijn komen wij het weer oplossen.

Vraag een offerte aan:

Gratis en vrijblijvend