fbpx

Referenties & beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

9.6
10

Heel erg goed.

Systeem van 12 panelen met enphase omvormers. Om 8 uur begonnen en om 12 uur een werkend systeem. Later nog gebeld door ChargeUp om te vragen of alles naar wens was verlopen. Klasse!!
- Sint Annaparochie
10

Prima!

Binnen een paar uur lagen de panelen op het dak en waren ze aangesloten. Een cv-leiding werd geraakt tijdens de werkzaamheden maar binnen no-time weer gerepareerd. Top!
- Leeuwarden
10

Ben zeer tevreden.

We zijn zeer vriendelijk , goed en vlot geholpen door charge up. We kregen goed advies over de montage van de panelen en de omvormer. Er was in overleg veel mogelijk.
- Nij Beets
8

Montage verliep goed.

Is nog te nieuw om verder iets van te zeggen.
- Groningen
10

Super bedrijf!

Communicatie was erg goed, als ik vragen had kon ik altijd terecht en de panelen lagen super snel op het dak.
- Leeuwarden
10

Zeer tevreden

Vlotte reactie op offerte aanvraag, fijn adviesgesprek en een vakkundige installatie. Er werd ook nog even nagebeld of alles naar wens was verlopen, top!
- Drogeham
10

Top

Heel goed ervaren en harde werkers alles goed in orde
- Oosterwolde fr
10

Correct

Goede service, en afwikkeling
- Rinsumageast
10

Topbedrijf

Wij zijn supertevreden. De offerte van ChargeUp sprong er positief uit en na het lezen van de reviews, contact met hen opgenomen. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. En niet lang daarna stond Berend op de stoep. Dit bezoek verliep erg prettig en gaf ons een fijn en vertrouwd gevoel. Geen handtekening, geen aanbetaling; alles op vertrouwen. Heel gewoon, heel bijzonder.. Een paar weken later zijn de zonnepanelen netjes geplaatst en aangesloten door 2 vakkundige installateurs. In de loop van de middag was echt alles geregeld, top! Het hele proces voelde goed en is van A tot Z op een prettige manier verlopen. Aangezien wij dit bedrijf zonder enige twijfel aan durven te raden, heeft dit hun al weer een extra klant opgeleverd.
- Nij Beets
9

Correct, netjes en vriendelijk verzorgd.

Zowel voorbereiding, uitvoering als nazorg werden uiterst correct uitgevoerd. Afspraken werden nagekomen en alles werd keurig verzorgd achtergelaten.
- Marum
548 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10