Buitengewoon, zeer hoge kwaliteitsnorm en uiterst correct!

In zeer zware omstandigheden waarbij de mussen allang van het dak vielen ( > 30 graden en windstil) plaatsten de heren 16 panelen op het wat golvende dak van mijn oude boerderij. Natuurlijk meer pauzes, maar zelf had ik allang de koelte opgezocht. Resultaat was onberispelijk strak en netjes. Men deed geen enkele concessie aan het optimaal behaalbare eindresultaat. Pet af! Ook vooraf en achteraf zeer correcte correspondentie en nagekomen afspraken. Een dikke aanrader voor een ieder die een voortreffelijk team op zijn dak wil hebben voor zonnepanelen!

vakkundige installatie

Beste offerte uit 3 , zeer duidelijk en overzichtelijk, Doen wat afgesproken is. Planmatige installatie, werken vlgs schema en monteurs weten wie wat doet. Faktuur vlgs offerte, ondanks het feit dat er 1 optimizer meer gebruikt is. Goede prijs en goede kwaliteit, Zullen hier zeker weer zaken mee gaan doen als we een laadpaal voor een elektrische auto nodig hebben.

Goede en snelle service!

Goede service van Charge Up! Het contact verliep vlot en we werden goed geïnformeerd over het gebruik van zonnepanelen. Ook het personeel was vriendelijk. De omvormer was later geleverd, maar werd hierna gelijk geplaatst in onze woning.

Heel erg goed!

Zeer tevreden over alles!!